Kirjailija tarttuu tietotekniikkaa sarvista

Kirjaan nämä nyt tänne ihan erikseen, jotta eivät huku tekstin sekaan. Kiireisenä kirjoittajana ehdin kirjoittaa tänne harvemmin, koska rima on korkealla (hah!) ja yritän kirjoittaa jotain, joka sanookin jotain – mutta pyrin päivittämään näitä kevyemmällä kädellä:

Facebook-sivu (Essi Tammimaa)
Twitter (Essi Tammimaa)
Pinterest (Essi Tammimaa)

Tervetuloa mukaan!

2 responses to “Kirjailija tarttuu tietotekniikkaa sarvista

  1. Sun feisbuuk-tykkääjienkin määrä on näemmä lisääntynyt, varmaankin sen Menaiset-jatkiksen ansiosta? 😀 (Sitä lehteehän lukee kai aikamoni..Itse tod. harvoin, mut sinänsä hienoo, että kirjailijat tekee noitakin juttuja.)

  2. Voi olla, Elina.

    Kyllä mua tosin motivoi jatkiksen kirjoittamiseen ihan elossasäilymisvaisto. Harva niitä huvikseen kirjoittaa. Taiteellisesti kunnianhimoista tekstiähän me kirjailijat yleensä haluamme kirjoittaa, omilla ehdoillamme, kirjoiksi.

    Mutta täytyy tunnustaa, että Menaisten jatkiksen kirjoittaminen on järjettömästä kiireestä huolimatta ollut ihmeen hauskaa, kun on rakennellut Kauniit ja rohkeat -juonenkäänteitä ja heittänyt romukoppaan kaiken Suuren ja Merkityksellisen, jotta voisi kertoa vetävää tarinaa. Mulla on just nyt viimeinen osa tässä näppäimistöllä kesken. Tämä päivä aikaa saada se loppuun juotettua, koska huomenna lähden lomalle Välimeren saarelle! Kalmanlinjathan tunnetusti synnyttävät parasta taidetta ja työn jälkeä. Tai ainakin nopeiten.

    Kivaa kesää! Mä palaan jatkiksen pariin, vielä hetkeksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s