Kielletty ajosuunta – taattua hömppälaatua vuodesta 1981

Hitsi, että olenkin sotkenut kynäni moneen, er, soppaan. Kirjoitan nuorten kirjasarjaa alkavaksi ensi kesänä – saamelaissoturittaret ovat kasvaneet varjoista ja laukkaavat nyt Lapin usvaisissa metsissä ihan oikeasti. Minulla on uusi, mielenkiintoinen työ Nuorisoasuntoliiton tiedottajana. Ja sen lisäksi olen kirjoittanut kaikki illat ja viikonloput.

Kyllä vain – Menaisissa alkoi keskiviikkona jatkokertomus Kielletty ajosuunta, joka on minun näppäimistöltäni kotoisin. Se on taattua hömppää. Mitä väsyneempi olen ollut sitä kirjoittaessani, sitä roisimpia ja yllättävämpiä käänteitä tarinaan putkahtaa. Voin tunnustaa, että välillä olen ollut joltisenkin väsynyt tekstiä kirjoittaessani. Roisiutta ja käänteitä tosiaankin on luvassa.

Kirjoitan tälläkin hetkellä sarjan loppuosia. Tänne saa tulla arvelemaan, kuinka tarinassa käy. Ties vaikka pääsisi vaikuttamaan loppuratkaisuun – vaikka on minulla tietenkin jo juonikas juoni mielessä.

Tsekatkaapa Menaiset, jos tarvitsette vetävää kesälukemista laiturille. Minä paahdan töitä vielä heinäkuun alkupuolelle… ennen kuin siirryn paahtamaan kirjasarjaani hyvin ansaitulle ”lomalle”.

Etelä-Suomen Sanomien vaikutuspiirissä olevia odottaa myös joka toinen sunnuntai kirjoittamani kolumni. Edellisen otsikko oli varsin kuvaavasti Pikku pikku bikineissä.

Kesäisiä päiviä kaikille tasapuolisesti. Ja kuumia lukuhetkiä.

Jk. Lisäksi minulla on hömppätili Pinterestissä, joka on ihan mahtava inspiraationlähde! tsekatkaa sieltä kuvat, jotka inspiroivat minua trilogian kirjoittamisessa ja muissakin projekteissani.

7 responses to “Kielletty ajosuunta – taattua hömppälaatua vuodesta 1981

 1. Voihan kananmunat! Moni suomalainen kirjailija ei osaa kirjoittaa vetävää hömppää vaikka yrittäisi, eikä sitäpaitsi oikein hallitse totista torvensoittoakaan. En viittaa nyt ollenkaan sinuun. Päivastoin: kunnon kirjailija osaa kirjoittaa laidasta laitaan eli vaikka veneen laitaan. Heti maanantaina hankin paikallisesta K-kaupasta Me Naiset -lehden ja alan lukea Kiellettyä ajosuuntaa. Toivottavasti siinä on myös seksiä, oikein kunnon seksiä eikä vain suudelmia kesäyössä!

 2. Voi, toivon, että et pety! En tiedä, osaanko kirjoittaa hömppää, mutta jos itse olen siitä ihan fiiliksissä, toivon, että se on jotenkin vetävää myös muille.

  ”Toivottavasti siinä on myös seksiä, oikein kunnon seksiä eikä vain suudelmia kesäyössä!”

  Olen kovasti – kovasti – yrittänyt pysyä ei-graafisessa seksinkuvauksessa. Jos saan vielä yhdenkin kommentin tähän suuntaan, teen teille graafisen seksikohtauksen tilauslahjana. Koska sensuroin graafisimmat yksityiskohdat, kun ajattelin *yleisöäni*. Ei pitäisi koskaan kuvitella tietävänsä, mitä yleisö haluaa. Perkele.

  Palaathan linjoille, kunhan olet edennyt kolmososaan, koska siellä sitä mehukkainta settiä on luettavana? 😉

 3. Ah, Hanna-Riikka, sulla on kadehdittavan runsas ja rönsyilevä sivu! Ihan ehdottomasti alan seurata sun neulauksiasi!

 4. Arvaa mitä Hymyilevä eläkeläinen? No, nyt on seksiä novellijatkiksessa! Tästä saat kiittää yllä olevia omia sanojasi. Minä vain palvelen yleisöä.

  En tosin kerro, missä osissa seksiä on. 😀

 5. Moro!
  Missäs tuon voisi lukea kokonaan, kun en stau kuulumaan tuon aviisin tilaajiin..? 🙂

 6. Ainakin MeNaisten verkkosivuilta löytyy, jollei kirjastosta enää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s