Supernaisen kohtalo

Entä, jos olisikin täydellinen ja näyttäisi supernaiselta? Ah, what then.

6 responses to “Supernaisen kohtalo

 1. myytinmurtaja

  Pelin säännöt ovat ne, että naisihminen ei koskaan voi tehdä mitään oikein. Siitä lähdetään.1. Olet aina vääränlainen. 2. Mutta jos sattumalta oletkin oikeanlainen, sellainen kuin sun virallisissa lähteissä vaaditaan olevan, palaa kohtaa 1.Mua ärsyttää se, että tuon artikkelin kirjoittajan näköisen naisen miehiset vastineet, isot lätkänpelaaja-kroppaiset kundit, saavat vapaasti olla hyvännäköisiä, eikä heitä missään olosuhteissa huoritella.

 2. Onko nainen vain itsensä mainos? Milloin niin lakataan ajattelemasta, oi milloin? Kun musta otettiin kuvaa painoja nostamassa yhtä lehtijuttua varten, kuvaaja vaati kovasti "hymyile nyt, hymyile" ja kehotti ottamaan pienemmät painot, jos kerran "hikoilen niin paljon". Minä tottelin, hölmö kun olin. Myöhemmin mietin, että mitä helvettiä mä kameralle hymyilen. Kuka nyt painoja nostaessa hymyilee? Eivät ainakaan ne (ao.) lätkänpelaajakroppaiset miehet. Mutta ehkäpä näin naisena onkin olennaisempaa vain poseerata raudan kanssa samassa kuvassa… Vähän niin kuin leikkiä tekevänsä jotain, sillai kivasti ja sopivasti. Vähän niin kuin automainoksessa. Kumpi onkaan se proppi, hm?Viime kerralla sitten sanoin jo kuvaamisesta kysyttäessä: "Salilla mä sitte treenaan. Kyllä sitä saa kuvata, mutta en mä sinne poseeraamaan tuu. Mä hikoilen ja olen naaamasta punainen." Ja niin mä olin. Mutta musta ne kuvat oli paljon paremmat. Jk. Ei lätkänpelaajakroppaista miestä voikaan huoritella, koska sehän vetää turpaan. Pieni, kaunis, herkkä, mutta isorintainen nainen taas on kaikkien riistaa. Tai vaikka olisi vain yksi näistä attribuuteista.

 3. myytinmurtaja

  "Myöhemmin mietin, että mitä helvettiä mä kameralle hymyilen. Kuka nyt painoja nostaessa hymyilee?"Jenkkibodauslehdissä on musta aina hillittömän hassua katsoa fitnessnaisten kuvia. He nostavat kyllä yleensä sinänsä raskaita painoja hyvällä tekniikalla, mutta he hymyilevät samalla helmihymyä, föönatut hiukset olkapäille valuen. Miesvastineet taas irvistävät aina mahdollisimman rumasti. Pervoa!Jos olisin valokuvaaja, tekisin päinvastaisen valokuvanäyttelyn. Kuvaisin bodarimiehiä nostamassa järjetöntä rautamäärää sievä, herttainen hymy naamallaan. Ja naisten kasvoilla taas olisi tuskan ja raivon irve (kuten tietysti oikeasti suurta rautaa nostaessa on). Lätkäjätkät: Toi kostoväkivallan sanktioiminen on vain yksi tapa suojella miehiä. Herkkä pieni nainen ei saa puolustautua omalla tavallaan. Ei nyrkein, mutta joukkovoimalla, paheksumalla.Voihan lätkämiestä huoritella salaa, kirjoittamalla sen keksityn puhelinnumeron naistenvessan seinään, painamalla sen nimen lokaan. Miehillä ei edes yleensä ole tuota "nätti mutta tyhmä" -myyttiä päällään, mutta oikeasti mikään ei estä ottamasta sitä käyttöön. Koulussa tytöt voisivat liittoutua, ryhmässä alkaa kostaa pahimmalle kourijapojalle esimerkiksi kourimalla tätä joukolla perseestä tai julistamalla tämän vosuksi.

 4. Se on totta, että väkivallan pelko toimii tietenkin koneiston hyväksi – ikään kuin vahvimmalla olisi oikeus. Eikä sitä pitäisi korostaa, mutta väkisinhän se useiden ihmisten käytökseen vaikuttaa. Olen myös todistanut tilanteita, joissa monta naista on saanut "holtittomasti" käyttäytyvän miehen katumaan tekojaan ja poistumaan paikalta – vain reagoimalla pelottoman rehellisesti ("mitä ihmettä sä oikeen teet?"). Yhä edelleen *väkivaltaa* on myös se tisseihin tarttuminen tai perseen puristaminen, miten tahansa tilanteen selittääkin. Väkivaltaan vastaaminen väkivallalla ei millään muotoa ole paras keino parantaa maailma, mutta saisiko kunnon läimäisy ja "huorra"-huudahdus (kepeästi näin aamupäivällä) miehen tajuamaan, että tuo oli *väärin*? Useita tapauksia todistaneena minulle on jäänyt sellainen mutu-tuntuma, että grouppailevat miehet eivät kerta kaikkiaan näe mielijohteensa todentamisessa mitään vikaa. Aivan kuin heidän keskushermostonsa päättäisi heidän puolestaan (joten mitä siinä on selitettävää). Ja yhä tieteellisen todistusaineiston *avulla* pidetään naisia häilyväisinä hysteerikkoina, think again!Ja mtn. vanhan koulun punttilegendaa on käyttää voimasanaa "huorra", (http://myytinmurtaja.blogspot.com/2008/10/normal-0-false-false-false.html) kun nostaa välilevyjä risahduttelevia painoja. En voi sille mitään, että purskahdan nauruun, kun vieressä ähkivä karju karjahtaa "huorraaaa!" Tekisi mieleni kommentoida pahimmalla brittikireällä aksentilla "Most impressive, I'm sure." Päädyttiin treenikaverin kanssa toistelemaan mantraa "vittu mä oon rambo" vähän niin kuin vastineeksi. Mutta sekin alkoi naurattaa. 😀

 5. myytinmurtaja

  Sähän voisit sanoa salilla "Kyrrrrrrpä!" Tanko on fallinen esine!Musta enemmistö kourijoista taas on nimenomaan vallankäyttäjiä, elleivät tietty ole niin ördä-jurrissa, etteivät tajua enää mistään mitään. Jos miehelle sanoo kylmästi "huora!", hän toki usein hämmentyy: miehille (eikä kyllä naisillekaan) tule heti mieleen, että todellakin miestäkin voitaisiin haukkua näin. Se on niin kuin kertoisi keskiajalla, että Jumalaa ei ehkä ole. Siinä heitä uhkaa oikosulku päässä. Mutta kun ryhmä naisia huorittelee häirikköä, siinä se saa jo ihan eri lailla oppimisen ainesta.

 6. myytinmurtaja

  Asiaa vielä mietittyäni koen tarvetta kiteyttää: Eiköhän noissa häirikkötilanteissa(kin) paras ase ole nimenomaan naisten yhteistyö. Häirikölle voidaan tehdä tai olla tekemättä juttuja, voidaan paheksua sitä avoimesti tai ei. Mutta jos kaikki naiset (ja toki fiksut miehetkin) ovat yhtä mieltä siitä, että naista ei saa kouria tai huoritella, noilla pahoilla teoilla ei ole mitään vaikutusta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s