Ilmestys Tiiliskivi-ehdokkaaksi

Ilmestys on valittu Tampereen yliopiston kirjallisuuslehden Teeman Tiiliskivi-ehdokkaaksi. Kyseessä on vuodesta 2001 asti jaettu symbolinen kiertopalkinto, jolla pyritään nostamaan esille muuten huomiotta jäänyttä kaunokirjallisuutta. 

8 responses to “Ilmestys Tiiliskivi-ehdokkaaksi

 1. Onneksi olkoon, Essi! Pidetään peukkuja pystyssä, ja muistetaan: ensi kirja sitten rikkoo kaikki rajat.Hyvää joulua!

 2. Kiitos kiitos! Pelkkä ehdokkuushan ei vielä paljonkaan merkitse, mutta lämmittää sydäntä tai jotain muuta sopivaa lihasta. 😉 Rentouttavaa joulua! Syö paljon pipareita ja juo glögiä. 🙂

 3. Kärpästyttö

  Onnea kovasti, kamu! Nyt mulla on sitten kaksi Tiiliskivi-ehdokasta joiden puolesta pitää peukkuja. 🙂

 4. Munkin kirja oli ehdokkaana viime vuonna. Jotenkin masentava tuo määritelmä "muuten huomiotta jäänyttä" – se siis on jonkinlainen lohdutuspalkinto. Ihan kiva, mutta sitten kun sitäkään ei saa, niin jopas piristää…;-)No, vakavasti puhuen hieno homma, sekä Tiiliskivi että sun ehdokkuus. Mutta jäikö sun kirja todella ilman huomiota? Mikä on oikeastaan huomiotta jäämisen kriteeri?Kirjallisuudellisesti menestyksekästä seuraavaa vuotta Essille (ja kaikille muillekin kirjoittajakollegoille) anyway!

 5. Mietin itse ihan samaa, Pasi. Kai se "huomiotta jääminen" määritellään taidemaailman hierarkisen palkintosysteemin ulkopuolelle jäämisenä. Tärkeämpää kuin miettiä näitä ikuisesti kirjailijan narsismia tydyttämättömiä arvottamisen tapoja on kuitenkin kaiketi keskittyä siihen, minkä takia hommaan ryhtyi alunperin – nimittäin kirjoittamiseen! Inspiroivaa vuoden 2008 alkua sulle ja kaikille muillekin!

 6. Jep,kaikki paitsi kirjoittaminen on turhaa, ja se vasta turhaa onkin. Ja juuri siksi se on niin tärkeää.

 7. MAX RYYNÄNEN

  toivottavasti blogikirjoittaminen ei jää muun kirjoittamisen jalkoihin… t. lukunälkäinen fani

 8. Voi! Olen pahoillani äänettömyydestäni. Monta aihiota olisi tänne tuupattavaksi, kun vain saisin ne aihioista edes alkioiksi. Ehkä minäkin rupean purkamaan tänne gradutajunnanvirtaa, koska se juuri vie kaiken aikani. Ah, Liehu! Oih, ruumiillisen kuvailmaisusi syvännöt! Hengentuotteitani löytyy kyllä verkon ulkopuolelta esimerkiksi Nuoresta Voimasta… Jk. Max: kiitoksista ei kai pitäisi kiittää, mutta luin blogiasi ja jokin sydänlihas kai värähti, kun puhuit Ilmestyksestä. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s