Toinen painos ja Kirjakerho

Historiallinen hetki on koittanut, hetki, jota jokainen kirjailija sydämensä salaisimmassa sopukassa vaalii… nimittäin Ilmestyksestä on otettu toinen painos! Se näyttää ja haisee ihan samalta kuin ensimmäinen, mutta on kokonaan eri, sillä niillä ensimmäisillä lehdillä lukee: ”Toinen painos.”

Ilmestyksestä on myös luvassa lisää puhetta ja pureskelua, sillä torstaina 25.10. klo. 16:00 tulee Yleltä Kirjakerho, jossa Lasse Koskela ja Tuuve Aro juttelevat Ilmestyksestä sekä kolmesta muusta esikoiskirjasta Seppo Puttosen ohjaamina.

Helsingin kirjamessuja enteillen Gummerus esittelee ohjelmansa täällä.

7 responses to “Toinen painos ja Kirjakerho

 1. Onnittelut toisen painoksen johdosta, Essi! (Toisen painoksen ottaminen on hieno juttu, paljon parempi kuin esimerkiksi pudota kuoppaan, jonka pohjalla istuu äreä miekkavalas, ja jokasyksyisessä kirjatulvassa jokseenkin yhtä todennäköistä. Todellinen saavutus siis!)

 2. Kärpästyttö

  Onnea ja halauksia, messuilla nähdään! =)

 3. Antiaikalainen

  Pitisköhän mun ostaa tuo toinen painoskin? Olisi sitten vierekkäin ensimmäinen ja toinen kirjahyllyssä :)Onneksi olkoon vaan!

 4. Antiaikalainen

  Kirjoitin tähän taannoin "nokkelan" kommentin, liekö hävinnyt jonnekin?Eipä siinä mitään kuolematonta ollut: halusin vain onnitella toisesta painoksesta ja kertoa että ensimmäinen painos on hyllyssäni, luettuna ja läpikäytynä. Kiitän lukukokemuksesta!

 5. Nykyisin mun pitää hyväksyä kommentit ennen kuin ne tulevat näkyviin tänne blogiin! Anteeksi viivästys.Kiitos molemmille ihan hirveästi! Kirjamessujen pyöritys sätkähdyttelee täällä niin, ettei oikein ehdi edes tajuta koko toisen painoksen riemua…

 6. Hieno homma, paljon onnea Essi!Kannoin oman korteni kekoon eilen, kun ostin kirjasi kirjamessuilta. Muutama luettu sivu on jo takana ja koukussa ollaan! Harmi vaan, että olit vain muutama minuutti sitten livahtanut omille teillesi siitä Gummeruksen nurkkauksesta. Olisin niin kovasti halunnut signeerauksen, mutta haaveeksi jäi siltä erää. Olisikohan sellaisen saaminen näin jälkikäteen mitenkään mahdollista? 😉

 7. Voi, harmillista! Yritin siellä kyllä viimeiseen asti viivytellä. Täytyyhän meidän joku ratkaisu keksiä. Yritän miettiä jotain…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s