Kinesteettistä veistotaidetta

Veistoskin voi elää. Sille voi antaa muuttuvan ruumiin, ainakin luonnonvoimien liikutteleman, jollei täysin itsenäisesti elävää. Theo Jansenin veistokset ovat kuin jotain tulevaisuuden dystopian kauhuotuksia ja niiden liikkeet vieraan ja siten transsendentaalisen näköisiä.

Kiitokset Eufemialle tämän veistäjän löytämisestä.

6 responses to “Kinesteettistä veistotaidetta

  1. Far out! Tuollaisia heti kävelykadulle! Olisivat vähemmän pelottavia kuin ne pissisryppäät joita siellä nyt luikertelee.Mutta vakavasti: olen hyvin vaikuttunut siitä, että joku saa aikaiseksi jotain noin omituista ja esteettistä.Essi: jokos se kirjasi muuten on ilmestynyt?

  2. Yöllä koin melkoisen transsendentaalisen kokemuksen, kun näin tuon videon eteerisine musiikkeineen. ;)Juu, maanantai oli virallinen ilmestymispäivä, joten eiköhän se jo haarakonttorienkin kaupoista löydy – Ilmestys. Niiden kauppojen nimittäin, jotka sitä ovat myyntiin ottaneet. Ja muistakaa ihmiset tänään 21:30 Kirjapörssissä (huom, muuttunut aika!) ensi esiintyminen! 🙂 Huh.

  3. kyllä nyt harmittaa, kun jälkikäteen sain tiedon ensiesiintymisestäsi.

  4. Voi harmi! Enpä voi sanoa, että siellä olisi yleisöryntäystä ollut, mutta ainakin myyjän kanssa tuli jopa käytyä kirjallisuuskeskustelua (hän osti kirjani!) ja Aarre Elokin oli sanoistaan päätellen pitänyt kirjaani merkittävänä teoksena. Mikä on aina mukavaa. 😉 Jk. Mutta kuka on "postin"?

  5. Maahanmuuttaja

    Mykistävä näky!Linkitän tuon heti kuvanveistäjä-vaimolleni, hän varmaan osaa saada tuosta enemmän irti. Minulta kiitoksia vain, avartavaa törmätä kirjallisuusblogeissa muuhunkin kuin kirjaimiin.

  6. Itse asiassa aaltopahvia ei varsinaisesti ole kirjallisuus- vaan lähinnä yleistaiteellinen blogi. Minä vaan satun olemaan kirjailija. Toivon, että joku päivä mustakin vielä kasvaa jättimäisiä mielettömiä liikkuvia veistoksia tekevä ihminen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s